Algemeen

Verderop in Luxemburg: de 70.3 Ironman

Werken voor de prijzen, plezier in de relay en de persoonlijke uitdaging! In de 70.3 Ironman Luxemburg kan het allemaal.

In de top roerde Steff Overmars zich voorin in het sterke veld. Steff zat goed in zijn energie en genoot van het top weertje om te racen!!! Hetgeen resulteerde in een prachtige 9de plek. En net als de voorbij races zat Milan Brons in het vizier. Bij het lopen wel heel letterlijk. Helaas viel Milan uit na 3 rondes. De mooie 9e plek in een toch behoorlijk sterk veld ook in de breedte was fijn. Toch ook het besef, dat er veel geracet is de afgelopen weken.Oud Gastel wordt dan ook overgeslagen en over 2 weken staat de Ironman Finland 70.3 op het programma.

Het plezier in de relay was weggelegd voor Dirk Hoek, die het zwemmen voor zijn rekening nam, Marc Schouten die het fietsparcours afracete en Barry Dooper, die de halve marathon voor zijn rekening na,. Als relay team eindigden ze op een mooie 6e plaats. Hoe erg was dan ook de domper op dit plezier, toen bleek dat Barry’s geliefde Scott koersfiets.- ondanks alle sloten – van de auto is gestolen. Sterkte Barry!

De persoonlijke uitdaging was er voor TTW Lady Ingrid Ernst om binnen 6 uur te finishen. Zwemmen ging goed, binnen 35 min. Het fietsen zelfs super genieten: de 90 km waren binnen de drie uur verschalkt. Daarna moest er nog wel even gelopen worden. Dat bleek een zware bevalling te zijn. Twee zaken trokken haar over de streep binnen de zes uur: Marcel en de geweldige sfeer op zowel het fiets als loopparcours. Gefeliciteerd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *