Algemeen

Verslag 3e wedstrijd eredivisie in Klazienaveen

Net achter Emmen, op ruim 180 km rijden, ligt Klazienaveen. Het strijdtoneel van de derde wedstrijd in de eredivisie voor de TTW Ladies en Heren.

De Ladies, Paula van der Pouw – Kuiper, Deborah Schouten, Marleen Vos en Jorieke Casteleijn, hadden zich de avond ervoor in de buurt van de wedstrijd genesteld om uitgerust aan de start te kunnen verschijnen. Die start was in een sloot. Daarna was het best ver lopen naar de fiets. En dat ging Marleen als snelste zwemster het beste af, Paula en Jorieke zaten vlak bij elkaar en pas daarna kwam Deborah, die tijdens het zwemmen het brilletje vol zag lopen, op de fietst terecht. Zo’n dag dus.

Paula en Jorieke draaien goed kop over kop om de aansluiting te krijgen met de groep ervoor. Pas bij het keerpunt zien ze waar Marleen zit en Deborah en met vereende krachten lukt het om er steeds meer op te rapen en komen in een grote groep te rijden. Alles blijft goed gaan en dan van de fiets af en knallen met lopen!!

Lopen gaat super, Paula is blij met haar┬á looptijd van 20.31 en de gezamenlijk inspanning is goed voor een …. 5e plaats! Derde keer 5e dus en goed voor een 6e plak in de tussenstand. En dat zonder deelname nog van Dirkje Lebouille. Al hielp het natuurlijk wel dat ze er was om de Ladies aan te moedigen.

De heren moesten ook aan de bak in Klazienaveen. Tim den Braber, Tristan Olij, Pim Lebouille, Tim Jacobs en Daan Jacbos. Het verslag is bij het ter per se gaan van De Flits nog niet binnen. De uitslag wel. De heren pakten de 7e plek in de 3de competitiewedstrijd en schuiven daarmee een plekje op in de tussenstand en staan nu – net als de Ladies – keurig 6e in de tussenstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *