Algemeen

Voor de jeugd zit het Jeugd & Junioren Circuit er op

Zaterdag vond de laatste wedstrijd plaats in Zwolle waar ook het eindklassement werd opgemaakt en veel prijzen werden uitgedeeld. Zo waren er prijzen voor de drie beste teams in het circuit, de drie snelsten bij de jongens/meisjes jeugd en bij de jongens/meisjes junioren.
En natuurlijk werden ook de dag-winnaars in het zonnetje gezet. Maar eerst moest er nog een triatlon worden gedaan.
Om 11.45 ging de jeugd van start met Jasper bij de jongens en 5 minuten later Rosalie bij de meisjes. Beiden hadden een matige zwemstart maar kwamen met fietsen (Jasper) en lopen (Rosalie) heel sterk terug. En dat resulteerde in een 2e plaats voor Jasper en een 3e plaats voor Rosalie.
Daarna gingen de junioren van start met Sanne Meis, Mila en Iris. Ook hier een mooie laatste wedstrijd van het seizoen met prima tijden voor alle drie de dames.
De middag werd afgesloten met de prijsuitreiking voor de teams en het eindklassement.
Met het team haalden we helaas geen podium maar Jasper behaalde een mooie 3e plaats in het eindklassement bij de jongens-jeugd.
Daarna was er voor iedereen taart en werd er een foto gemaakt van alle deelnemers.
Met een kleine afvaardiging gaan we waarschijnlijk nog naar het NK run-bike-run in Spijkenisse in oktober. En dan zit het seizoen het er op.
Het was een mooi seizoen met natuurlijk voor de meeste jeugdleden hun eerste deelname aan de Weesper Kwart. Maar ook met mooie prestaties tijdens de lokale wedstrijden (Woerden en Emmeloord), bij de Junior Challenge, in de divisiewedstrijden en tijdens het JJC.
Op naar volgend jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.