Algemeen

Wederom een mooie zondag 10 juni voor de jeugd!!

Van onze verslaggever Marc Schouten

We beginnen met Jasper, hij deed mee met Almere Cityrun. En hij liep een tijd van net onder 21 min op de 5km. Maar misschien nog wel mooier, hij en zijn klasgenoten liepen € 7.000,00 bij elkaar voor KIKA. Top gedaan Jasper!!

Tijdens de Gaasperplasrun, liep Mila haar 5km. Ze liep een tijd lang onder haar P.R. maar helaas stak er vlak voor de finish een mevrouw het parcours over waardoor Mila even moest inhouden. Hierdoor kwam ze op een tijd van 20.18. Nog 18 seconden dan zit je onder de 20 min.


(Mila op 1)

Bij de triathlon van Huizen naast vele teamleden van de TTW ook 2 jeugdleden aan de start nl. Jordi Varkevisser en Joep Aubel. Jordi, goede zwemmer, die ook snel uit water was. Lekker gefietst maar Jordi had het zwaar met lopen. Gewoon door blijven trainen op lopen, dan gaat het allemaal goed komen. Joep, is het omgekeerde, hij heeft redelijk goed gezwommen, hard gefietst en liep een snelle 5 km. Joep, ga lekker door met trainen, ik heb begrepen dat je vader al zenuwachtig wordt!!


( Jordi 2de van links en Joep zittend)

Als afsluiting Triathlon Nieuw West, aan de scholierentriathlon deden Micha, Sanne-Meis en Rosalie mee. En dat werd een groot succes voor de TTW kids. Sanne-Meis als eerste het water uit, vlak daarachter Rosalie en kort daarop Micha. Rosalie had een snellere wissel waardoor ze als eerste op de fiets zat. Dat vond ze geweldig, er reden 2 motoren voor hierdoor kreeg ze vleugels want ze heeft de koppositie niet meer afgegeven. Ondanks dat Micha en Sanne-Meis niet gestayerd hebben maar wel samen gefietst hebben. Vlug de wisselzone in om de fietsschoenen te wisselen voor de loopschoenen. Rosalie vergrootte nog haar voorsprong en kwam als eerste overall binnen, Micha volgde als tweede op ruim 1.5 minuten maar hij was eerste jongen. Sanne-Meis werd nog door 2 jongens ingehaald tijdens het lopen maar eindigde als 2de meisje.

(Sanne-Meis, Rosalie en Micha)

En wat liepen ze er allemaal mooi bij in de nieuwe team kleding!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *