Verslag, uitslag en foto’s Zwemloop 2014

Na 3 weken vakantie gehad te hebben en daarbij de 1km zwemmen, Vechtloop en Nederhorst gemist te hebben was het nu eindelijk weer tijd voor een wedstrijdje. Helaas had ik de week ervoor met een training mijn hamstring verrekt dus het was nog even zien hoe het in de wedstrijd zelf zou gaan.

Er was geen Hockey training dus de kleedruimtes waren dicht. Paula die niet de intentie had om mee te doen moest toch de sleutel halen en nam dus meteen maar even haar loopschoenen mee. Inmiddels om niet te veel tijd te verliezen gingen we buiten omkleden. De dames in de tent en de heren op het grasveld daarachter.

Bij de startplek aangekomen stond Theo ons al op te wachten. Astrid nam al onze slippers, mutsen en truien mee terug. Goed geregeld zeg ik! Nog even snel wat inzwemmen en gaan met die banaan. Ik zwom bewust was schuin over de vecht zodat ik rustig kon zwemmen zonder in het gedrang te zitten. Toen ik op de helft was begon ik het toch wel zwaar te krijgen. Een paar keer wat schoolslagen tussendoor om op adem te komen. Snel uit het water en het pak uit zien te trekken. Dat was ook weer even lastig aangezien het pas de 2de keer was dat ik met een pak had gezwommen dit seizoen.

Bart-Jan en Paula zaten een kleine 2min voor me dus dat zou nog lastig worden met lopen om het gat te dichten. Zeker omdat ik niet wist hoe mijn hamstring het zou houden. Bart Haas fietsen een stukje mee en vertelde mij dat Paula 2 a 300meter voor me liep. Mijn hamstring ging goed maar had in het begin kramp in mijn andere kuit. Net na het keerpunt had ik Paula te pakken maar Bart-Jan was te ver weg. Laatste stuk kwam ik beter in mijn ritme en heb ik de wedstrijd uitgelopen.

groepsfoto

Zie hier de link naar de overige foto’s:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.733117356749632.1073741844.156262391101801

Zie hieronder de complete uitslag.

[table “” not found /]

Plaats een reactie