Zwemmen

Rondjes Pampus zwemmen op zondag 26 augustus

Voor de zevende keer organiseert Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk in samenwerking met Swimfantastic en Forteiland Pampus, ‘Rondje Pampus’. Zwemmen in open water, speciaal in het IJsselmeergebied, is een unieke ervaring. Ooit gestart om aandacht te vragen voor de waterkwaliteit in het IJsselmeergebied. Nu uitgegroeid tot een terugkerend event met ruim 250 recreatie- en wedstrijdzwemmers.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de prestatietocht van 1 of 2 rondjes om Pampus of de wedstrijd van 3 rondjes op zondag 26 augustus. Elk rondje is 900 meter. Voor de prestatietocht vertrekt de boot om 9.30 uur vanuit Muiden, voor de wedstrijdzwemmers om 8.30 uur. Inschrijfgeld is € 30,–. De helft van het inschrijfgeld gebruiken wij om het event te bekostigen, de andere helft gaat naar het goede doel.

Met Rondje Pampus vraagt de organisatie aandacht voor de kwetsbare natuur en het belang van schoon en gezond water voor de vogel- en visstand in het IJsselmeergebied.

Iedereen van 12 jaar en ouder mag meedoen, met of zonder wetsuit, met of zonder lidmaatschap van de KNZB. Een vrijblijvend en super gezellig evenement, waar deelnemers uit heel Nederland en zelfs uit buitenland aan deelnemen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.hetblauwehart.org/rondjepampus

Facebook: https://www.facebook.com/events/147346632773981/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *