Zwemmen

Trainerwissel zwemmen op donderdag

Zo’n twee jaar geleden is de TTW gestart met het zwemmen op donderdagavond onder leiding van Marianne Klijnstra om zo invulling te geven aan de zo gewenste extra mogelijkheid om te trainen. Inmiddels wordt de trainingen gegeven door Marianne Schilder en is niet alleen haar achternaam veranderd, maar ook haar woonplaats. En dus komt Marianne nog een keer uit Almere gereden om a.s. donderdag 21 december voor het laatst de zwemtraining op donderdag te geven in 2017. De laatste donderdagtraining op 28 december komt te vervallen i.v.m. het oudejaarstoernooi van Triton.

Vanaf 4 januari 2018 wordt de donderdagavond zwemtraining overgenomen door Paula van der Pouw. Ze geeft natuurlijk al zwemtraining op maandag. Met de komst van de triathlon jeugd naar de TTW wil Paula haar zwemtraining graag blijven geven. Haar eerste focus op donderdagavond ligt daarbij bij de jeugd, Natuurlijk wil ze ook voor alle TTW leden voor schema’s zorgen. Met deze combinatie kunnen we voorlopig voort op donderdag.

Wat verandert er niet op donderdag? Dat is het feit dat – wanneer nodig – Lambert Morsink invalt en zo een bijdrage levert aan de continuïteit van de zwemtraining op donderdag. En dat er nog meer zwemleden welkom zijn op de donderdagavond training.

Graag tot ziens op Marianne’s laatste zwemtraining a.s. donderdag en vanaf 4 januari 2018 met alle goede voornemens op de training van Paula.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *