Zwemmen

Triton: Openwaterzwemmen in de zomer

Beste wedstrijdzwemmers en masterzwemmers, cialis

Nu het zwembad in Weesp vanaf 7 juli gesloten is, physician willen we jullie de mogelijkheid bieden om in de zomervakantie door te blijven trainen in buitenwater. Voor iedereen die in Weesp blijft, drug alweer terug is van vakantie of nog niet op vakantie is, is het mogelijk om 2x in de week met een groepje enthousiastelingen van Triton te komen trainen in buitenwater. We trainen op de dinsdagavond en de vrijdag avond vanaf 19.00 uur. Dinsdag 9 juli gaan we van start, locatie: Spiegelpolder plas en/of de vecht. Ervaren zwemmers geboren in het jaar 1997 en eerder mogen zich aanmelden voor deze trainingen. Ben je jonger en wil je toch mee? Overleg dit dan eerst even met een van de trainers.

In bijgaande informatiebrief (mocht je hiervoor belangstelling hebben, mail dan naar info@ttweesp.nl en we mailen je de brief) kun je meer lezen over de openwatertrainingen.

Lijkt je het leuk? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden. Hoe je je moet aanmelden, lees je in het document Openwater training 2013

Met vriendelijke groet,
Pascal van Kassel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *