Zwemmen

Uitslag Zwemloop – 17 augustus

Met dank aan verslaggever Merel l’Ami
Alsof de weergoden deze week weten dat we even terug mogen denken aan de mooie TTW activiteiten in de zomer. Op 17 augustus vond de zwemloop plaats en daar hebben jullie de uitslag nog van te goed. Op vrijdag avond om 19uur verzamelde een groepje fanatiekelingen bij de hockeyvelden.

De loopschoenen werden netjes klaargezet en na de inschrijven werd er rustig gelopen naar het startpunt van de wedstrijd. Eenmaal in het water, klonk het startschot en weg waren de 11 zwemmers! Na een kilometer zwemmen kwam Jasper Morsink als eerste uit het water, met de hete adem van zijn vader in zijn nek.
Vlak daar achter zaten Cees Schep en Javier Barrero Gomez. Toen Javier eenmaal zijn schoenen aan had, stoof hij er vandoor. Met een indrukwekkend tijd over de 5 km, mocht hij als eerste met zijn handen in de lucht over de finisch.
De eer van de snelste wissel gaat naar Jelle de Jong. Hij zette de achtervolging in op Javier met een snelle 5km tijd, maar kon het gat niet meer overbruggen. De snelste bij de vrouwen was Sandra Montagne.
Het was weer een geslaagde editie van de zwemloop. Alle deelnemers en helpers bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *