Zwemmen

Zwemmen in Vecht op maandag- & vrijdagavond 19u30

Wie op de digitale ALV was, hoorde het al. Er wordt weer gezwommen in de Vecht. Neem nog wel even een dubbele badmuts, vaseline en een boei mee!!

Tot nader order kun je je dan elke maandag- en vrijdagavond om 19.30 uur weer melden voor het in groep trainen in de Vecht. Nu al op maandag, omdat het zwembad nog dichtblijft en de zomerstop er al aankomt. Wel met het bekende protocol: kom met persoonlijk vervoer en niet te vroeg, blijf niet te lang hangen en houd 1,5 meter afstand. Mede daardoor zijn  de kleedkamers van de Hockey Club Weesp niet beschikbaar en wordt verzameld aldaar op de parkeerplaats. Tijdens het zwemmen kan iedereen zijn eigen tempo en afstand bepalen.

Vergeet dus niet je kleurige badmuts mee te nemen om meer op te vallen voor het overige water verkeer in de Vecht! Tijdens het zwemmen is er namelijk geen toezicht door de TTW en deelname is derhalve geheel op eigen risico en is geen TTW-activiteit

2 gedachten over “Zwemmen in Vecht op maandag- & vrijdagavond 19u30

  1. Beste,

    Ik ben nog geen lid van TTW. Ik zie echter dat dit open water zwemmen geen activiteit is van TTW. Betekent dat dat ik mee zou kunnen zwemmen op maandag- en vrijdagavond?

    Hartelijk dank voor de informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *